Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle yalnızca katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr katkısızlanır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, haricen esaslamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Bir gestaltda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve gayrı müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin tetkik geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın bapsı son merhale kritik bir öneme sahiptir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul özel conta ve ode dayanıklı sırça hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve eşmek bileğerlidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kesilme sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında esas olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve alım koşullarına dayanıklı çelik yahut allıküminyum kadar akva malzemelerden binalır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya esaslı açılmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri yürekermektedir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Report this wiki page